Jemné filety, zmrazené aby si uchovaly čerstvost a vynikající chuť.¨
Též zvaná mořská štika, je dravá ryba z čeledi štikozubcovitých, která žije v severovýchodním Atlantiku, Středozemním a Černém moři. Má chutné, málo tučné křídově bílé , velice jemné maso více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Krevety koktejlové vyloupané a předvařené. Krevety jsou oblíbenou mořskou pochoutkou. Neobsahují téměř žádný tuk, proto jsou ideální volbou pro ty, co mají rádi zdravou stravu. více informací
Černé tygří krevety. Bez hlavy a skořápky, bez ocásku a střívka. Větší velikost a to přibližně 35ks do kg.
Tygří krevety jsou teplomilné mořské krevety, které se přirozeně vyskytují v Indickém a Tichém oceánu, od východního pobřeží Afriky přes jihovýchodní Asii a sever Austrálie až do Pacifiku.
Krevety se dováží z farmových chovů zejména z Vietnamu a Bangladéše příprava je velice jednoduchá.
Mohou se vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat, vždy pouze velmi krátkou dobu a maso je šťavnaté a může se servírovat se zeleninou a s dresingem.
více informací
Dravá ryba z teplých moří celého světa. Maso je bílé, šťavnaté, s nízkým obsahem tuku a není cítit rybinou.
Filet glazurovaný, cca 25x5x1 velikost, bez viditelných kostí, ale v ocasní části nějaká být může
Glazura max 15%. více informací