Jemné filety, zmrazené aby si uchovaly čerstvost a vynikající chuť.¨
Též zvaná mořská štika, je dravá ryba z čeledi štikozubcovitých, která žije v severovýchodním Atlantiku, Středozemním a Černém moři. Má chutné, málo tučné křídově bílé , velice jemné maso více informací
Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:
Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty
Složení: Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovi ... více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací