Maso je šťavnaté, má bílou až narůžovělou barvu, velmi slabý pach a tuhou konzistenci. Nemá žádné svalové kůstky. Velikost filet je 170-230g.
Glazová ... více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské příprav ... více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské příprav ... více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské příprav ... více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské příprav ... více informací
Krevety koktejlové vyloupané a předvařené. Krevety jsou oblíbenou mořskou pochoutkou. Neobsahují téměř žádný tuk, proto jsou ideální volbou pro ty, co ... více informací