Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Tržní segment: | Maloobchod |
Složení:
filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVAROH, voda, jedlá sůl), rýžový škrob, bramborový škrob, bylinky (petrželka, kopr, pažitka), jedlá sůl, cibule, černý pepř), strouhanka 13% (PŠENIČNÁ mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá paprika, kurkuma, slunečnicový olej), slunečnicový olej, PŠENIČNÁ mouka, voda, bramborový škrob, jedlá sůl