Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Tržní segment: | Maloobchod |
Složení:
RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slunečnicový olej, strouhanka 2% (PŠENIČNÁ mouka, glukóza, kvasnice, jedlá sůl, paprika, kurkuma), zakysaná SMETANA, TVAROH, jedlá sůl, bramborový škrob, rýžový škrob, cukr, EIDAM, česnek, koncentrát citronové šťávy, mletá paprika, kvasnice, CELER, černý pepř, muškátový oříšek, rýžová krupice