25kusů x 160g
Návod k přípravě:
Fritéza: zmražené smažte na 180 C- 5-6 min
Trouba: zmražené na pečícím papíru 180- 200 C - cca 16-20 min
Pánev: zmražené na rozpáleném oleji 3-4 min. po každé straně.
více informací
Rybí formované porce ve strouhance s omáčkou. Treska 43%.
Předsmažené obalené kostky v křupavém těstíčku z treskovité ryby (APO,Hejk) ,plněné sýrovou omáčkou, vhodné přípravou v konvektomatu15min, troubě 15min
Porce po usmažení díky obalu jsou dlouhou dobu křupavé a drží svůj tvar.
Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Pangasius je sladkovodní ryba. Má velmi jemné maso bez kostí a rybího zápachu.
Filety jsou bez kůže, obsahují polyfosfáty, interlived.
200-400g více informací
Zmrazený blok filetů z tresky tmavé bez kůže, bez glazury.
země původu Norsko/Rusko
Složení: treska tmavá
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
Tuk 0,3g
z toho nasycené tuky 0,10g
Bílkoviny 19,3g
Sacharidy 0,0g
z toho Cukry 0,0g ... více informací
Maso je libové, pevné a bez kostí.
země původu Vietnam
Složení: filé z tuňáka žlutoploutvého 99%, zvlhčující látka E451, stabilizátor E331, antioxidanty: E300,E301
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
"T ... více informací