Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací
Stačí pouze rozmrazit a může se konzumovat(vhodné na saláty a pomazánky)
Surimi - rybí tyčinky s krabí příchutí, hluboce zmrazené
1 tyčinka - 17,5-18,5 cm, průměr: 1,5-1,7 cm, hmotnost: 41,5-41,8 g
Složení: voda, surimi 22% (rybí maso, stabilizátory: sorbitol, difosfáty, trifosfáty, polyfosfáty; cukr), škrob (kukuřice, pšenice), vaječný bílek, řepkový ole ... více informací
Krevety koktejlové vyloupané a předvařené. Krevety jsou oblíbenou mořskou pochoutkou. Neobsahují téměř žádný tuk, proto jsou ideální volbou pro ty, co mají rádi zdravou stravu. více informací
Černé tygří krevety. Bez hlavy a skořápky, bez ocásku a střívka. Větší velikost a to přibližně 35ks do kg.
Tygří krevety jsou teplomilné mořské krevety, které se přirozeně vyskytují v Indickém a Tichém oceánu, od východního pobřeží Afriky přes jihovýchodní Asii a sever Austrálie až do Pacifiku.
Krevety se dováží z farmových chovů zejména z Vietnamu a Bangladéše příprava je velice jednoduchá.
Mohou se vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat, vždy pouze velmi krátkou dobu a maso je šťavnaté a může se servírovat se zeleninou a s dresingem.
více informací
Dravá ryba z teplých moří celého světa. Maso je bílé, šťavnaté, s nízkým obsahem tuku a není cítit rybinou.
Filet glazurovaný, cca 25x5x1 velikost, bez viditelných kostí, ale v ocasní části nějaká být může
Glazura max 15%.
filet 200-400g více informací