Položka byla přidána do košíku
Paprika pálivá 500g, červená až hnědočervená. Chuťově pálivá, slabě nahořklá. Použití: výrazně červené masové pokrmy, omáčky, sýry, tvarohy, uzeniny Doporučení: nejprve kořenit sladkou paprikou a pro dokořenění použít pálivý druh. Země původu: Španělsko více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Paprika pálivá 500g, červená až hnědočervená. Chuťově pálivá, slabě nahořklá.
Použití: výrazně červené masové pokrmy, omáčky, sýry, tvarohy, uzeniny
Doporučení: nejprve kořenit sladkou paprikou a pro dokořenění použít pálivý druh.
Země původu: Španělsko
Alergeny: | 10, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Paprika pálivá 500g, červená až hnědočervená. Chuťově pálivá, slabě nahořklá.
Použití: výrazně červené masové pokrmy, omáčky, sýry, tvarohy, uzeniny
Doporučení: nejprve kořenit sladkou paprikou a pro dokořenění použít pálivý druh.
Země původu: Španělsko
Alergeny: | 10, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |