Kobliha s ovocnou náplní s příchutí jahody 65g.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 90min , poté podávejte.
Spotřebujte do 24hod po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší.
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, ovocná náplň s jahodami 20 %: (30% směs ovocných dření (jablečná, aronie, 1% jahoda), cukr, stabilizátor: modifikovaný kuk ... více informací
9x65g již předkrájeno.
Medový dort MARLENKA je vyráběn podle rodinné staroarménské receptury a také jeho skořicová varianta se těší velké oblibě. Stejně jako originál je totiž vyrobena z těch nejkvalitnějších surovin, bez použití konzervačních látek a barviv. Charakteristickou chuť tvoří nadýchané medové těsto, lahodný karamelový krém a špetka skořice.
Složení: Cukr, pšeničná mouka, mléko, margarín [palmový tuk*, pitná voda, plně ztužený kokosový tuk, řepkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kys ... více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Mini koblížek s ovocnou náplní 35x25g La Lorraine
ROZMRAZENÍ 22 °C • 30’
o 5 cm • 25 g
Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem a náplní z pyré z ovoce. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, ovocná náplň (24%) (glukózo-fruktózový sirup, malinové pyré (18%), pitná voda, cukr, pyré z černého rybízu (7%), pyré z červeného rybí ... více informací
Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele