Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem. Naplněný krémem s lískovými oříšky a belgickou čokoládou. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Mini koblížek s ovocnou náplní 35x25g La Lorraine
ROZMRAZENÍ 22 °C • 30’
o 5 cm • 25 g
Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem a náplní z pyré z ovoce. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, ovocná náplň (24%) (glukózo-fruktózový sirup, malinové pyré (18%), pitná voda, cukr, pyré z černého rybízu (7%), pyré z červeného rybí ... více informací
Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele
Hlubokomrazený pečený kulatý koláček - košíček, muffin s příchutí vanilky s lískooříškovou (1%) a kakaovou (0,5%) náplní (11%), zdobený s lískovými oříšky (2,5%), připraveno k podávání.
Nechte rozmrazit výrobek po dobu 30 až 60 minut při pokojové teplotě. Po rozmrazení, by měl být výrobek uchováván při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE, sladová PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, slunečnicový), VEJCE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, stabilizátor (E422,
Xanthan), modifiko ... více informací
Tradiční zákusek je skládaný z růžových a světlých korpusů potažených fondánem. Má jemnou skladkou chuť s rumovým aroma.
Karton obsahuje 1 řez.
Produkt vyroben v ČR. Po rozmrazení spotřebujte do 4 dnů.
Nepřekonatelná kombinace bílého mousse a čokoládového mousse - nadýchané a lehce se vinoucí jeden do druhého na tmavě zbarveném moučníkovém základu a s jedinečnou dekorací.
24 porcí
Složení: voda, kakaová poleva (cukr, řepkový olej, kakaový prášek s redukovaným obsahem tuku, palmový tuk, LAKTÓZA (MLÉKO), sladká SAVO z MLÉKA, emulgátor (E32 ... více informací
Aromatické poloviny a kostky jahod spojené s osvěžující smetanovou náplní z jogurtu na nadýchaném světle zbarveném moučníkovém základu. Završeno ovocným jemným polevem na dortu.
24 porcí
Složení: jahody (37 %), SMETANA (MLÉKO) (15 %), JOGURT (MLÉKO) (10 %), voda, cukr, glukózový fruktózový sirup, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pšenič ... více informací
Kávovo-smetanová náplň s lískovými ořechy v čokoládě je mezi dvěma tmavými korpusy z třeného těsta. Na tom se nachází také smetanová náplň s vanilkovou příchutí. Na povrchu řezů jsou nastrouhané plátky ze světlé a tmavé čokolády.
12 porcí
Složení: SMETANA (45 %), cukr, voda, PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, celé VEJCE, dextróza, LÍSKOVÉ OŘECHY (2 %), mléčná čokoláda (cukr, sušené MLÉKO, kakaové más ... více informací
Mezi dvěma nadýchanými korpusy z třené hmoty se nachází lahodný sýr a šlehačka. Pokryto bohatou vrstvou aromatických malin a potaženo rosolovou polevou s ovocní chutí.
12 porcí
Složení: voda, maliny (17 %), smetana (MLÉKO) (14 %), nízkotučný měkký SÝR (MLÉKO) (13 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, glukózo-fruktózový sirup, celé VEJCE, řepkový ... více informací
Krémová vanilková náplň ze smetany a čerstvého sýra s čerstvým bobulovým ovocem na povrchu a s křupavým dekorem ze slunečnicových a dýňových semínek a sekaných lískových ořechů. To všechno na bezlepkovém mandlovém korpusu.
12 porcí
Složení: SMETANA (MLÉKO) (37 %), nízkotučný měkký SÝR (MLÉKO) (15 %), cukr, maliny (6 %), severské borůvky (6 %), voda, celé VEJCE, řepkový olej, kukuřičný škr ... více informací