Bezlepkový dort s jemným tvarohovým krémem na kakaovém korpusu.
Doba rozmrazení: 30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Vandemoortele
Složení: Vejce a výrobky z Šlehačka 28% (smetana, odtučněné mléko, řepkový olej, zcela hydrogenovaný palmový olej, emulgátory: E 472b, E 435, E 433, E 471; sta ... více informací
Hluboce zmrazený obdélníkový koláč pečený na plechu s vanilkovou příchutí, borůvkami (33 %) a drobenkou. Připraveno k podávání.
Návod k použití:
Vyjměte výrobky z obalu. Nechte výrobek rozmrazit po dobu 9 hodin v chladničce. Po rozmrazení skladujte v chladu (max. 7
°C) a spotřebujte do 4 dnů. Nebo rozmrazujte při pokojové teplotě po dobu 3 hodin a spotřebujte do 3 dnů.
PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 12 měsíců.
Skladovací podmínky max. -18°C
Složení: borůvky (33%), mouka (PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, slunečnicový), VEJCE, voda, zahuštěné
máslo (MLÉKO)(1,6%), modifikova ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek, křehký dort s čokoládovým základ, plněný čokoládovou náplní a drobenkou ze šušenek
(5,5 %). S vanilkovým krémem.
Zdobený drobenkou ze sušenek (5,5 %) a bílými
proužky. Předkrájený, připravený k podávání.
VANDEMOORTELE
4x12porcí
Rozmrazování: 30 minut
Složení: odstředěné MLÉKO; cukr; mouka (PŠENICE); rostlinné oleje a tuky (kokosový; řepkový; palmový); máslo (MLÉKO) (6,0%); čokoláda; kakaový prášek (1,6%);
... více informací
Hlubokomrazený kulatý zákusek, čokoládový(5%) muffin a karamelovou náplní (10%), zdobený vlašskými ořechy (4%), připraven k podávání.
Výrobek nechte rozmrazit po dobu 30‐60minut. Rozmražený výrobek spotřebujte do tří dnů.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; glukózový sirup; VLAŠSKÉ OŘECHY; kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,0%) ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10-12 minut při 200 °C, nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65 sekund na 500 W.
Průměr 7cm.
Složení: VEJCE, cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkové aroma) (18%), margarin (rostlinné tuky (pal ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek s vídeňským lineckým těstem, s náplní (30%) s brusinkami
(16%) a s náplní (27%) z bílé čokolády (2,5%) a šlehačky (20,5%), zdobeno klikvami (0,5%) a hoblinkami bílé čokolády (2%), připraveno k podávání.
Složení: smetana (MLÉKO), cukr, brusinky, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, bambucký, kokosový, slunečnicový), voda, plnotučné MLÉKO, ... více informací
Barevně elegantní dort v kontrastu s kyselostí plodů malin. S tímto dortem vaše srdce roztaje! Kakaový křupavý korpus pokrytý vrstvou na jazyku tajícího čokoládového krému. Na něm jsou křupavé kousky čokolády a malinová pomazánka zdobená celými malinami a čirou dortovou glazurou pro efektní ukončení.
12 porcí
Trojité čokoládové potěšení: těsto, náplň a poleva.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový); VEJCE; mouka (PŠENICE); voda; glukózový sirup; kakaový prášek (3,5%); sirup z invertníh ... více informací
Nadýchaný korpus s krémem z bílé a tmavé čokolády.
4x12 porcí
Vandemoortele
0V-CH - rozmrazování 2 hod. celý výrobek, 15-30min. 1 porce, po rozmrazení uchovávat v chladu do 5°C
Složení: Cukr; smetana (MLÉKO); rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový; bambucký; kokosový); VEJCE; voda; mouka (PŠENICE); plnotučné MLÉKO; kak ... více informací
Nové pojetí klasického dortu: vrstvy ořechového a světlého piškotového korpusu pro skvělý vzhled. Díky vrstvě půlených meruněk chutná skvěle ovocně.
12 porcí
Složení: meruňky (35 %), PŠENIČNÁ mouka, voda, cukr, řepkový olej, LÍSKOVÉ OŘECHY (3 %), PŠENIČNÝ škrob, palmový tuk, glukózo-fruktózový sirup, koncentrovaná S ... více informací
Kombinace pekanových ořechů, máslového karamelu „fudge“ a krému s bílou čokoládou.
Doba rozmrazení: 30-60 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; smetana (MLÉKO); mouka (PŠENICE; předželatinovaná PŠENIČNÁ mouka); PEKANOVÉ OŘECHY; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); voda; VEJCE; másl ... více informací
Výrazná tmavě červená barva těsta vytváří ve spojení s bílou tvarohovou náplní a polevou se šupinkami z bílé čokolády přitažlivý kontrast a dokonalou chuťovou harmonii. „Sametový“ se mu říká pro jeho těsto, které je plné vzduchových mikrobublinek, což tomuto dortu zajišťuje výjimečnou jemnost a nadýchanost.
3x12porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; plnotučný čerstvý sýr (MLÉKO); VEJCE; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); mouka (PŠENICE); voda; škrob; glukózový sirup; škrob (PŠENICE); ... více informací
Dort se šlehačkovým krémem a limetkovou náplní, zdobené limetkovou kůrou.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací
Ovocné zpestření klasického dortu: Krémový tvarohový dort se základem z křehkého těsta je pokrytý aromatickými plátky broskve a pokrytý dortovou polevou.
12 porcí
Složení: : broskve (19 %), tvaroh (MLÉKO) nízkotučný (15 %), zakysaná SMETANA (MLÉKO) (11 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, voda, řepkový olej, glukózo-fru ... více informací
Typicky americký. Lahodné, aromatické a voňavé půlky jahod na vynikající náplni z plnotučného měkkého sýra a typicky erlenbacherského křupavého základu.
Složení: jahody (22 %), plnotučný měkký SÝR (MLÉKO) (20 %), cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, plnotučné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pa ... více informací
Na typickém americkém dortovém základu z drobenky z křehkého těsta je lahodná cheesecake vrstva s měkkým sýrem extra plnotučným, zakroucená malinovou přípravou. Každá porce je kus amerického života!
Složení: měkký SÝR extra plnotučný (MLÉKO) (32 %), cukr, plnotučné MLÉKO, plnotučné VEJCE, maliny (7 %), PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, palmový tuk, modifikovan ... více informací
Hluboce zmrazený kulatý koláč s těstem a tvarohovou (24,5%) náplní, zdobený borůvkami (6%), připraveno k podávání.
Po vyjmutí produktu z obalu nechete rozmrznout po dobu 11 hodin v chladničce. Po rozmrazení spotřebujte do 4 dnů.
Složení: smetanový sýr (MLÉKO) (24,5%), cukr, voda, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, kokosový,
slunečnicový), VEJCE, borůvky, smetan ... více informací
Dort z tmavého těsta s pečenou tvarohovou náplní. Zdobený kakaovou drobenkou. Nepředkrájený, samostatně balený dort
Rozmražení: 5-6hodin
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Nízkotučný měkký TVAROH (33%), PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, CELÁ VEJCE, PŠENIČNÝ škrob, odtučněný kakaový prášek (1,5%), rostlinné tuky (palmov ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
L’Chefs - ČOKOLÁDOVÁ LIKÉROVÁ ŠPIČKA s krémem z „vaječňáku“, s karibským rumem a tonkou 1200 g - ČOKOLÁDOVÝ DORT S (24 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU A VAJEČNÝM LIKÉREM A S (11 %) NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, ZDOBENÝ KŘUPKAMI S KAKAOVÝMI BOBY A SNĚHOVÝM LEDEM S BOBY TONKA. Cukrářský výrobek s máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
ČOKOLÁDOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, S MALINOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH MALIN. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, zahuštěné slazené MLÉKO s kakaem 15,1 % (MLÉKO, cukr, kakaový prášek 4,5 %), cukr, belgická hořká čokoláda 12,5 % (kakaová hmota, cukr, ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
MAKOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVO-JOGURTOVÉHO KRÉMU S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU S VIŠŇOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ MAKOVÝM LEDEM A KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH VIŠNÍ. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, MÁSLO 12,2 %, zahuštěné slazené MLÉKO (plnotučné MLÉKO, cukr), mák mletý 10,8 %, cukr, PŠENIČNÁ mouka, belgická bílá čokoláda 8,2 % (cu ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
Karamelový dort s (33 %) máslovo-karamelovou náplní s belgickou bílou čokoládou, zdobený slaným karamelem a kousky datlí. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Mrkvový dort s Maracujou od cukráře Josefa Maršálka, garantem značky L´Chefs
Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno. Překdrájeno na 12 porcí.