Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Složení: jahody, červený rybíz, černý rybíz, ostružiny, borůvky, maliny více informací
Maliny zahradní celé, bez drtě, sklizené a následně zamrazené v optimální zralosti
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Mražené borůvky jsou vhodné pro přípravu pohárů, dortů, sladkých jídel a ovocných salátů.
Borůvky nechte rozmrazit cca hodinu při pokojové teplotě, případně přes noc v lednici.
Země původu Belgie.
Složení: Borůvky lesní
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 269/ 64
Tuky (g) 0,6
nasycené mastné kyseliny (g) < 0,1
Sacharidy (g) 12
cukry (g) 10
... více informací
Mražené jahody jsou vhodné pro přípravu pohárů, dortů, sladkých jídel a ovocných salátů.
Jahody nechte rozmrazit cca hodinu při pokojové teplotě, případně přes noc v lednici.
Země původu Polsko.
Složení: Jahody
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 168 / 40
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 7,5
cukry (g) 5,1
Bí ... více informací