Kuskus je drobná těstovina, která se nemusí vařit. Při přípravě ji stačí pouze zalít vroucí vodou nebo vývarem a nechat odstát.
Kuskus je stále oblíbenější surovinou k přípravě hlavních pokrmů, chutných salátů i doplňků jídel.
Tradiční slovenské halušky v sypké směsi pro rychlou a praktickou přípravu. Jedná se o hotový pokrm ideální v případě, že nezbývá čas vařit.
Může obsahovat stopy vajec, mléka, celeru, vlčího bobu. Obiloviny obsahující lepek.
Složení: pšeničná mouka, sušené brambory, jedlá sůl. více informací
Dlouhé pšeničné, vaječné spätzle jsou atraktivní přílohou i základní složkou různých slaných i sladkých pokrmů, či salátů. Tradiční příloha zejména v Německé kuchyni.
Složení: pšeničná krupice semolina Triticum Durum, pasterovaná,vejce z volného chovu 10 %.
více informací
Složení: Výrobek se sladidlem. Salám (drůbeží maso strojně oddělené, vepřové maso (15%), voda, vepřové kůže, bramborový škrob, jedlá sůl, citrusová vláknina, ... více informací