Všechny druhy české zeleniny, kterou by měla poctivá polévka obsahovat, obohacené petrželkou. Díky velmi jemnému řezu zeleniny nemají s konzumací problémy ani děti.
Návod na použití: Hluboce zmrazenou zeleninu vložte do osolené vařící vody, vařte 4-8 minut. Podle potřeby dochuťte kořením.
Složení: mrkev,celer a pastinák kostka drobný řez, květák růžičky, pórek řezy, petržel nať více informací
Složení: Kostka mrkve a zeleniny v různých poměrech: květák, kostka kedlubny, plátky pórku, kostka kořenového (celeru) celeru, kostka pastináku, plátky savojsk ... více informací
Hluboce zmrazené ovocné plody rakytníku jsou vyrobeny z čerstvých, čistých bobulí.
Z plodů rakytníku se dá lisovat olej, ale konzumuje se taktéž v podobě sirupu, likéru, džusu či čaje. V kuchyni se z něj připravuje marmeláda, přidat ho lze také do masových marinád.
Ovoce je určené k tepelné úpravě i přímé spotřebě. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Rakytník
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Eneergetická hodnota 233kJ/55kcal
Tuky 3,6g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g
Bílkoviny 0g
Sachari ... více informací
Směs kořenové zeleniny nakrájené na kostičky vhodná pro přípravu svíčkové, ale i dalších pokrmů, kde se používá kořenová zelenina.
Složení: Kostky mrkve (min. 50 %), v různém poměru: kostky pastináku, kostky kořene celeru (celeru)
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energie (kJ/kcal) 181 / ... více informací
Směs kořenové zeleniny nakrájené na proužky vhodná pro přípravu svíčkové, ale i dalších pokrmů, kde se používá kořenová zelenina.
Složení: Proužky mrkve (min. 50 %), v různém poměru: proužky pastináku, proužky kořenového (celeru) celeru
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energie (kJ/kcal) ... více informací