Paprika žlutá, zelená a červená nakrájená na proužky.
Složení: Zelenina v různém poměru: proužky červené papriky široké 6-8 mm, proužky zelené papriky široké 6-8 mm, proužky žluté papriky široké 6-8 mm.
Nutriční ... více informací
Složení: Petržel
Nutriční hodnoty na 100g:
256kJ/61kcal
Tuky: 0,6g
z toho nas.mastn.kyseliny: 0,1g
sacharidy: 11g
z toho cukry: 3,7g
bílkoviny: 2,3g
sů ... více informací
Všechny druhy české zeleniny, kterou by měla poctivá polévka obsahovat, obohacené petrželkou. Díky velmi jemnému řezu zeleniny nemají s konzumací problémy ani děti.
Návod na použití: Hluboce zmrazenou zeleninu vložte do osolené vařící vody, vařte 4-8 minut. Podle potřeby dochuťte kořením.
Složení: mrkev,celer a pastinák kostka drobný řez, květák růžičky, pórek řezy, petržel nať více informací
Složení: Kostka mrkve a zeleniny v různých poměrech: květák, kostka kedlubny, plátky pórku, kostka kořenového (celeru) celeru, kostka pastináku, plátky savojsk ... více informací
Hluboce zmrazené ovocné plody rakytníku jsou vyrobeny z čerstvých, čistých bobulí.
Z plodů rakytníku se dá lisovat olej, ale konzumuje se taktéž v podobě sirupu, likéru, džusu či čaje. V kuchyni se z něj připravuje marmeláda, přidat ho lze také do masových marinád.
Ovoce je určené k tepelné úpravě i přímé spotřebě. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Rakytník
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Eneergetická hodnota 233kJ/55kcal
Tuky 3,6g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g
Bílkoviny 0g
Sachari ... více informací