Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým ... více informací
Tekutý krém na šlehání s rostlinným tukem. Obsah tuku 31 %. Ideální pro všechny druhy cukrářských výrobků, pěn a dezertů. Po vyšlehání stabilní při po ... více informací
Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimá ... více informací
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k ... více informací
Zakysaná či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Průmyslově se vyrábí fermentací smetany v tancích n ... více informací