Pšeničná bageta se třemi příčnými řezy, ideální velikost na plnění.
Vandemoortele
                                    
                                            
                                     
                                        
                                            Složení:
mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; droždí; sůl; rostlinné oleje a tuky (palmový; kokosový; řepkový); PŠENIČNÝ LEPEK; inaktivované droždí.
                                        
 
                                        
                                            
                                                
                                                    
                                                        
    
        
            
                1
            
                 
         
        
            Obiloviny obsahující lepek
            
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
         
        
             
     
                                                        
                                                            
                                                    
                                                        
    
        
            
                3
            
                 
         
        
        
             
     
                                                        
                                                            
                                                    
                                                        
    
        
            
                6
            
                 
         
        
            Sójové boby (sója)
            
a výrobky z nich
         
        
             
     
                                                        
                                                            
                                                    
                                                        
    
        
            
                7
            
                 
         
        
        
             
     
                                                        
                                                            
                                                    
                                                        
    
        
            
                8
            
                 
         
        
            Skořápkové plody
            
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
         
        
             
     
                                                        
                                                            
                                                    
                                                        
    
        
            
                11
            
                 
         
        
            Sezamová semena (sezam)
            
a výrobky z nich
         
        
            