Hlídat
Hrách je jedna z plodin velmi typických pro českou kuchyni. Používá se do nejrůznějších kaší, nádivek, polévek. Stejně jako ostatní lušteniny je zdrojem bílkovin
Hrách žlutý
3. Vejce: | ano |
---|---|
7. Mléko: | ano |
8. Skořápkové plody: | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Hrách je jedna z plodin velmi typických pro českou kuchyni. Používá se do nejrůznějších kaší, nádivek, polévek. Stejně jako ostatní lušteniny je zdrojem bílkovin
Hrách žlutý
3. Vejce: | ano |
---|---|
7. Mléko: | ano |
8. Skořápkové plody: | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |