Položka byla přidána do košíku
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Složení:
Kuřecí maso 80 %, VEJČNÁ melanž (99,9 % VEJCE, regulátor kyselosti: kyselina citronová), hrášek, mrkev, vepřová bílkovina, jedlá sůl, směs koření a ex ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Alergeny: | 3, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Alergeny: | 3, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |