Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Unikátní směs koření s chutí citrusů a červeného pepře. Atraktivní vzhled, vhodné na všechny druhy ryb.
Základními pilíři značky Chef Club je sledování nových gastronomických trendů, pečlivý výběr kvalitních surovin, šetrná produkce s uchováním přirozených chutí a vyvážený podíl krystalické soli.
Produkty od značky Chef Club podpoří Vaši kreativitu při času stráveném v kuchyni. více informací
Basmati rýže je vhodná pro nepřeberné množství asijských specialit. Basmati rýže je pro svou kvalitu a chuť podobné oříškové nazývaná právem královnou rýží. více informací
Rýže je rod jednoděložných rostlin z čeledi lipnicovitých. Původ má v tropických oblastech Afriky, Asie a Austrálie.
Vhodná jako příloha, ale i jako hlavní chod.
Loupaná rýže upravená speciální technologií. Opracováním horkou vodou pod tlakem je dosaženo toho, že zrna na povrchu ztvrdnou a dojde ke zpevnění obilky. Rýže se díky tomu po uvaření nelepí. více informací
NA OBJEDNÁVKU
Vzhled a barva: granule tmavohnědé barvy, nesmí obsahovat nedosušené kousky ani větší množství drtě
Chuť a vůně: po hovězím mase a koření.
Návod na přípravu:
Masovou rýži vložte do odměřeného množství vody a vařte mírným varem 10 minut.
Poté odstavte a udržujte ji i s tekutinou ve vlažném stavu. Před podáváním vkládejte do hotové polévky.
Dávkování:
1 kg masové rýže, 5l vody (2 kg masové rýže do 10 l vody).
1 kg masové rýže před úpravou = 2,25 kg po úpravě.
Složení: Složení v suchém stavu: hovězí maso 34,3 %, strouhanka (pšeničná mouka, pekařské droždí, jedlá sůl), vaječný bílek, rýžová mouka, jedlá sůl, majoránka ... více informací
Rýže zpracovaná speciální technologií - parboiling. Má vyšší obsah vitaminů a minerálních látek, originální chuť a vysokou návarnost. Nerozvařuje se a zůstává sypká.
Složení: Rýže dlouhozrnná loupaná Parboiled více informací
Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se a jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
Složení: Semolinová mouka z tvrdé pšenice.
Může obsahovat stopy vajec, sóji a hořčice.
více informací