Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Řecký pokrm s rýží, šťavnatým kuřecím masem, červenou paprikou a jarní cibulkou.
Příprava v pánvi: Vložte zmrazený obsah sáčku na pánev. Ohřejte na nejvyšší stupeň tepla 2 minuty a poté ohřívejte na středním stupni tepla 7-8 minut. Čas od času promíchejte.
Příprava mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený obsah sáčku do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte přibližně 10 minut při 800W. V polovině doby ohřívání a na konci dobře promíchejte.
Složení: Bílá vařená rýže 48 % (voda, rýže, jedlá sůl), zelenina 31 % (paprika červená, paprika zelená, paprika žlutá, jarní cibulka, cibule), smažené a vařené ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací
Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Rýžový pokrm na indický způsob se šťavnatým kuřecím masem a špenátem v rajčatovo-máslové omáčce (26 %). Hluboce zmrazená potravina.
Přípraav v pánvi: Zmrazený obsah sáčku dejte na pánev s 5 lžícemi mléka a zahřívejte na nejvyšší stupeň tepla. Poté snižte na střední teplotu a ohřívejte 7-9 minut. Několikrát promíchejte. Hotovo!
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí a přidejte 2 polévkové lžíce mléka. Přikryjte pokličkou a ohřívejte při 600 W po dobu asi 14 minut. Po polovině doby ohřívání a na konci důkladně promíchejte.
Tradičně se často přidávají malé nočky nebo koření do německé kuchyně. Najdete i v našem Noodles&Chicken - originální kombinace našich filet z kuřecí prsů a těstovin. Vše se zamícháno s čerstvou zeleninou FRoSTA, zamrazenou ihned po sklizni.
Příprava v pánvi: Rozehřejte 3 lžíce oleje, vložte zmrazený pokrm a ohřívejte 10-12 minut, čas od času promíchejte.
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte 7 minut při 600W. Promíchejte a ohřívejte dalších 7 minut při 600W.
Složení: Zelenina 39 % (mrkev, cibule, fazolové lusky, brokolice), vařené nočky 38 % (voda, krupice z tvrdé pšenice 16 %, vejce , jedlá sůl), smažené a vařené ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací