Paprika žlutá, zelená a červená nakrájená na proužky.
Složení: Zelenina v různém poměru: proužky červené papriky široké 6-8 mm, proužky zelené papriky široké 6-8 mm, proužky žluté papriky široké 6-8 mm.
Nutriční ... více informací
cca 2kg/ks
Karton: cca 17kg
Grana Padano - Grana je obecný název pro obzvlášť tvrdý sýr s jemnozrnnou strukturou vyrobený z kravského mléka. Přestože má tento „bratranec“ parmezánu již více než tisíciletou tradici, je u nás méně známý. Jeho doba zrání je kratší – 14 až 18 měsíců. více informací
Složení: Výrobek se sladidlem. Salám (drůbeží maso strojně oddělené, vepřové maso (15%), voda, vepřové kůže, bramborový škrob, jedlá sůl, citrusová vláknina, č ... více informací
Oblíbená a vynikající - paštika Májka je mezi našimi výrobky stálicí v oblíbenosti. Varianta se sníženým obsahem soli a přidaným železem je nyní dostupná ve 48g balení.
Složení: vepřové maso, voda, vepřová játra, VEJCE, vepřové kůže, sušená cibule, sůl, koření, sušená třešňová šťáva (z ovocného koncentrátu, maltodextrin), glu ... více informací
Oblíbená a vynikající - paštika Májka je mezi našimi výrobky stálicí v oblíbenosti. Varianta se sníženým obsahem soli a přidaným železem je nyní dostupná ve 48g balení. více informací
Pecorino Romano DOP - tradiční tvrdý italský sýr z plnotučného ovčího mléka. Tento sýr je chráněn ochranou známkou, která garantuje místo původu výroby i mléka, stejně tak i ustálený proces výroby a zrání. Pecorino Romano se vyrábí výhradně v oblasti italského Lazia, ostrova Sardinie (většina) a provincie Grosseto. Koláče mají zhruba 22 až 25 kilogramů. Délka zrání pak musí být minimálně 5 měsíců. Díky použití živočišného syřidla není sýr vhodný pro vegetariány. Pecorino Romano má velmi dlouhou tradici odkazující se na antický Řím, když podle dochovaných záznamů jej ve svém jídelníčku měli patriciové, vojáci i otroci. Tak jako tvrdé italské sýry z kravského mléka Parmigiano Reggiano DOP, Grana Padano DOP, i Pecorino Romano DOP má pouze 32g tuku ve 100g výrobku a můžeme jej doporučit jako součást zdravé a pestré stravy. Sýr je slanější a aromatický, proto dobře ochucuje pokrmy. Jeho chuť dobře ladí s tradičním toskánským červeným vínem Brunello di Montalcino DOCG.
cca 1,4kg/ks
Karton: cca 22kg
Země původu: Itálie
Složení: Extra tvrdý ovčí sýr.
Složení: termizované ovčí mléko, jedlá sůl, jehněčí syřidlo, mlékárenské kultury.
Uchovávejte při teplotě +2° až +8° více informací