Otma Rajčatové pyré je podle tradiční receptury vyrobeno z 330 g rajčat na 100 g výrobku. Pyré je skvělé jako základ pro přípravu omáček, zapékaných pokrmů, pizzy i polévek. Výrobek neobsahuje lepek.
Složení: Zahuštěný rajčatový protlak (230 g rajčat na 100 g výrobku), voda, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, sůl. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Hluboce zmrazené ovocné plody rakytníku jsou vyrobeny z čerstvých, čistých bobulí.
Z plodů rakytníku se dá lisovat olej, ale konzumuje se taktéž v podobě sirupu, likéru, džusu či čaje. V kuchyni se z něj připravuje marmeláda, přidat ho lze také do masových marinád.
Ovoce je určené k tepelné úpravě i přímé spotřebě. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Rakytník
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Eneergetická hodnota 233kJ/55kcal
Tuky 3,6g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g
Bílkoviny 0g
Sachari ... více informací
Vhodné k namazání, vaření, pečení, S přírodním aromatem, 100% složení z přírodních zdrojů, Vhodné pro vegetariány, Neobsahuje konzervanty, Neobsahuje umělá aromata
Roztíratelný tuk 75%
Složení: Palmový tuk¹, 30% řepkový olej, Pitná voda, Podmáslí (mléko), Jedlá sůl (0,3 %), Emulgátor (lecitin (slunečnicový)), Přírodní aroma, Kyselina (kyselin ... více informací
Tekutý krém na šlehání s rostlinným tukem. Obsah tuku 31 %. Ideální pro všechny druhy cukrářských výrobků, pěn a dezertů. Po vyšlehání stabilní při pokojové teplotě až 2 hodiny, poté nutno chladit.
Složení: Obnovené PODMÁSLÍ (68% hm.), plně ztužený palmový olej (18% hm.), rostlinné oleje (12,2% hm.) (kokosový, palmový), modifikovaný kukuřičný škrob, sušen ... více informací
Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimálně 2 hodiny. Zachovává si stálé vlastnosti i při prudkém ochlazení a následné regeneraci.
Masný výrobek, tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu.
Skladovací podmínky: CHLAZENÉ
Skladujte při teplotě: Od 0 °C do +5 °C
Po otevření spotřebujte do 24 hod.
Doba použitelnosti 28 dní
Složení: vepřový / bravčový bok 90%, voda, jedlá sůl / soľ, konzervant / konzervačná látka E250, dextróza, glukózový sirup, stabilizátory (E450, E451), zahušťo ... více informací
Doporučení k přípravě
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 3-4 minuty.
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Datum minimální trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení k uskladnění
-18°C : Viz datum minimální trvanlivosti na obalu.
-12°C : 3 týdny po datu nákupu.
-6°C : 1 týden po datu nákupu.
Doručeno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (26%) (smetanový sýr (pasterizovanýmléko, sůl, bakterie mléčného kvašení, mikrobiální
syřidlo), šlehačka (smetana (mléko), ... více informací
Červený čedar, sýr plátky.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal. Uchovejte při teplotě +2 °C do +7 °C.
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury, barvivo: annatto norbixin. více informací