Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Složení: Bramborový škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek. více informací
Bylinkový dressing.
Optimální balení do FastFoodu, jídelen, závodního stravování (skvěle se hodí pro expedici do výdejních míst)
s jemnou chutí a vůní aromatických bylin (1,5%).
Dresink emulgovaný. Emulgováno s obsahem tuku 20 %.
Bylinkový dressing vyroben z prémiového českého bílého jogurtu vhodný pro bezlepkovou dietu s jemnou chutí a vůní aromatických bylin (1,5%).
Výrobek skladujte při teplotě od + 2 °C do + 25 °C, po otevření uchovejte v chladu při teplotě od + 2 °C do +8 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Dressing s jemnou chutí francouzské hořčice vynikající nejen na ochucení zeleninových a míchaných salátů, ale především na ochucení různých druhů luštěnin. Svou jemnou hořčicovou chutí obohatí veškeré saláty s uzeninou či masem. Vhodný pro bezlepkovou dietu. Vyrobeno z českého jogurtu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Francouzský dressing.
Optimální balení do FastFoodu, jídelen, závodního stravování (skvěle se hodí pro expedici do výdejních míst)
dressing s jemnou chutí hořčice francouzského typu (obsahuje hořčičné semínko).
Majonéza lahůdková 50%, jejíž vlastnosti dosahují jedné z nejvyšších kvalit, má bohatou, krémovou konzistenci a výbornou chuť.
Složení: 4,8 % vaječných žloutků, 50 % řepkového oleje – obsahuje omega 6 a omega 3 mastné kyseliny, vysoká viskozita, pojivost a stabilita. Bez lepku.
více informací