Hovězí vývar Vitana je silný vývar připravený od základu jako ve vaší kuchyni pozvolným vařením kvalitních surovin. Výborně se hodí jako univerzální pomocník pro vaření, skvěle se rozpouští, příjemně voní a dodá vašim pokrmům tu správnou chuť.
Složení: pitná voda, mořská sůl 22 %, aroma, rostlinný tuk, trehalosa, hnědý cukr, sušená mletá zelenina (mrkev, cibule a pórek), zahušťovadla (xanthan, guma g ... více informací
Složení: pšeničná mouka, cukr, jogurtový prášek 1%, kypřicí látka E 500, aroma vanilkové a pomerančové. Může obsahovat stopy vajec, celeru a vlčího bobu. více informací
Složení: pšeničná mouka, cukr, sušená vejce, kypřicí látky (E 450, E 500), sušené mléko odtučněné, emulgátor E 471, aroma karamelové, barviva ( E 150c, E101), ... více informací
Kmín je jedním z nejstarších koření, roste planě na loukách, mezích a pastvinách. Používá se při pečení, do brambor i k masu. Pečivu dodává jemnou, výraznou a nenahraditelnou chuť. Vhodný je k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí. Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se, jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
Vhodné do jemných zeleninových zahuštěných polévek, stejně tak jako do polévek vývarových. Krutony vkládejte do polévky těsně před výdejem.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: pšeničná mouka, palmový tuk, droždí, jedlá sůl, antioxidant, extrakt s vysokým obsahem tokoferolů. více informací
Kuskus je drobná těstovina, která se nemusí vařit. Při přípravě ji stačí pouze zalít vroucí vodou nebo vývarem a nechat odstát.
Kuskus je stále oblíbenější surovinou k přípravě hlavních pokrmů, chutných salátů i doplňků jídel.
Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále pak do perníku, palačinek apod. Těsta zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
.
Složení: kypřicí látky difosforečnan disodný a hydrogenuhličitan sodný, pšeničná mouka (obsahuje lepek). více informací
Libeček má velmi výraznou kořennou chuť a vůni. Využívá se především k přípravě polévkového koření. Vhodný je nejen do zeleninových a masových vývarů, ale i do omáček. Pokud přidáte libeček do vody k vařeným bramborám, získáte lahodnou a nezaměnitelnou chuť. Použít lze také k přípravě paštik, pomazánek, zeleninových jídel, dušeného hovězího a jehněčího masa, salátů, marinád na grilování nebo do mletých mas.