Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se, jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
Směs je všestranně použitelná na sladkovodní i mořské ryby, hodí se k jejich pečení, smažení i grilování. Výborná je také do rybích polévek a omáček.
Nová receptura:
Je svěží díky citrónovému prášku.
Obsahuje větší kousky koření, které nejen dodají skvělou chuť, ale i atraktivní vzhled.
Snížili jsme počet ingrediencí, aby lépe vynikla chuť použitých surovin.
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.
Kuskus je drobná těstovina, která se nemusí vařit. Při přípravě ji stačí pouze zalít vroucí vodou nebo vývarem a nechat odstát.
Kuskus je stále oblíbenější surovinou k přípravě hlavních pokrmů, chutných salátů i doplňků jídel.
Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále pak do perníku, palačinek apod. Těsta zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
.
Složení: kypřicí látky difosforečnan disodný a hydrogenuhličitan sodný, pšeničná mouka (obsahuje lepek). více informací
Libeček má velmi výraznou kořennou chuť a vůni. Využívá se především k přípravě polévkového koření. Vhodný je nejen do zeleninových a masových vývarů, ale i do omáček. Pokud přidáte libeček do vody k vařeným bramborám, získáte lahodnou a nezaměnitelnou chuť. Použít lze také k přípravě paštik, pomazánek, zeleninových jídel, dušeného hovězího a jehněčího masa, salátů, marinád na grilování nebo do mletých mas.
Bylinka s jemně kořennou, sladší vůní i chutí. Majoránku si cenili již staří Egypťané, Řekové a Římané. Jako koření se používá majoránka drhnutá, což je směs listů a květů. Vhodná je k dochucování polévek, masových pokrmů, luštěnin, jater, paštik a samozřejmě bramboráků.
Bylinka s jemně kořeněnou, sladší vůní i chutí. Majoránku si cenili již staří Egypťané, Řekové a Římané. Jako koření se používá majoránka drhnutá, což je směs listů a květů. Vhodná je k dochucování polévek, masových pokrmů, luštěnin, jater, paštik a samozřejmě bramboráků.
Složení: cukr, pšeničná mouka, kokos strouhaný, škrob, sušená vejce, kypřicí látky (E 450, E 500), emulgátory (E 477, E 471, E 481), zahušťovadlo xanthan, arom ... více informací
Vzhled a barva: granule tmavohnědé barvy, nesmí obsahovat nedosušené kousky ani větší množství drtě
Chuť a vůně: po hovězím mase a koření.
Návod na přípravu:
Masovou rýži vložte do odměřeného množství vody a vařte mírným varem 10 minut.
Poté odstavte a udržujte ji i s tekutinou ve vlažném stavu. Před podáváním vkládejte do hotové polévky.
Dávkování:
1 kg masové rýže, 5l vody (2 kg masové rýže do 10 l vody).
1 kg masové rýže před úpravou = 2,25 kg po úpravě.
Složení: Složení v suchém stavu: hovězí maso 34,3 %, strouhanka (pšeničná mouka, pekařské droždí, jedlá sůl), vaječný bílek, rýžová mouka, jedlá sůl, majoránka ... více informací