Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci.V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, pekanový ořech 5%, mléčné ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, holandské kakao 5%, hořká ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, lyofilizované maliny 5%, ... více informací
Cornetto Classico je tím pravým potěšením v křupavém kornoutu. Lahodná smetanová zmrzlina s kakaovou polevou, posypaná směsí oříšků a oplatky. Vyzkoušejte také v praktickém rodinném balení.
Cornetto Chocolate je tím pravým potěšením v křupavém kakaovém kornoutu. Lahodná čokoládová zmrzlina s kakaovou polevou a posypaná hoblinkami z bílé čokolády.
Složení: Složení: plnotučné MLÉKO (21 %), cukr, kokosový tuk, voda, obnovené odtučněné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, kakao se sníženým obsahem tuku (5 %), glukózo-fru ... více informací
Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Hazelnut & Chocolate. Na vrcholu se ukrývá lískooříškovo-kakaový disk posypaný karamelizovanými lískovými oříšky, následuje slaný lískooříškový krém, který se potkává s lahodnou lískooříškovou a čokoládovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, voda, PŠENIČNÁ mouka, kakao se sníženým obsahem tuku¹ (3 %), slunečnicový olej, fruktóz ... více informací
Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Mango & Vanilla. Na vrcholu se ukrývá bílý disk s kousky manga a kokosu, následuje exotický mangovo-maracujový krém, který se potkává s lahodnou mangovou a vanilkovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX!
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C: 3-4 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nazamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (27%) (krémový sýr (pasterizované mléko, šlehačka (smetana, stabilizátor: karagenan (E407)), zahušťovadla: acetylovaný dišk ... více informací
Hlubocezmrazené jemné pečivo, plně dopečený croissant s máslem, připravený k podávání.
Vyjměte výrobek z obalu a nechte ho rozmrazit cca 25 minut při pokojové teplotě. Pro větší křupavost výrobku: pečte +/- 4
minuty při180 °C.
Složení: mouka (PŠENICE), máslo (MLÉKO) (27%), voda, cukr, droždí, sůl, PŠENIČNÝ lepek, VEJCE, látka zlepšující mouku (kyselina
askorbová),enzymy.
Může obsah ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Tmavý multicereální croissant z plundrového těsta se semínky lnu a slunečnice, pšeničnými otrubami, špaldovými a pšeničnými vločkami. Zdobený bohatou směsí křupavých semínek (len, slunečnice).
Pečení s párou 12-16min na 180-190°C
Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Toto těsto patří ke špičce na italském trhu.
Těsto má průměr 32 cm. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chuť, která skvěle doplní hlavní suroviny na povrchu.
Masný výrobek, tepelně opracovaný. Zmrazený výrobek.
Vůně a chuť po čerstvé uzenině, příjemně kořeněná po použité cibulce. Po ohřevu je výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Složení: Vepřové maso 90%, hovězí maso 5%, voda, jedlá sůl, konzervant E250, česnek, směs koření, stabilizátory (E451, E450), cukry, látka zvýrazňující chuť a ... více informací
Červená řepa vlasový řez ve sladkokyselém nálevu se sladidlem, sterilovaná zelenina. Je skvělou přílohou k nejrůznějším masovým pokrmům.
Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 7 dní.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Skladujte od 3C - 30C, po otevření do 5C
Složení: Červená řepa, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá
sůl, koření (anýzové a fenyklové aroma), sladidlo E 954. více informací
Složení: Proužky mrkve a v různém poměru: zrnko hrášku, plátky savojského zelí (Brassica oleracea L. var. Sabauda), plátky pórku, proužky celerového kořene (ce ... více informací