Hlubokomrazený kulatý zákusek, čokoládový(5%) muffin a karamelovou náplní (10%), zdobený vlašskými ořechy (4%), připraven k podávání.
Výrobek nechte rozmrazit po dobu 30‐60minut. Rozmražený výrobek spotřebujte do tří dnů.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; glukózový sirup; VLAŠSKÉ OŘECHY; kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,0%) ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hluboce zmrazená zelená fazolka. Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte. Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
fazolka zelená řezaná více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hrášek – hluboce zmrazený
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě:
Vaření:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
hrášek více informací
Kukuřice – hluboce zmrazená
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody. více informací