Masný výrobek tepelně opracovaný, zauzený.
Vyrobena z vepřového boku, obarvená kulérem a zauzená přírodním kouřem.
Váha jednoho kusu je cca 1,5-2kg.
záruka 21 dní
Složení: vepřový bok 94%, pitná voda, jedlá sůl, konzervant (E 250), cukr, stabilizátory (E450, E451), antioxidant (E301), barvivo (E150d) více informací
Jemné filety, zmrazené aby si uchovaly čerstvost a vynikající chuť.¨
Též zvaná mořská štika, je dravá ryba z čeledi štikozubcovitých, která žije v severovýchodním Atlantiku, Středozemním a Černém moři. Má chutné, málo tučné křídově bílé , velice jemné maso více informací
Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramborovou chuť. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 4 minuty!
14x600g
karton: 8,4kg
Tradiční bramboráky s příchutí česneku a majoránky. Podávají se samostatně.
50g/ks (30ks v balení)
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trouba 15-20 min/220°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory 90,6 %, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový), bramborový škrob, česnekový prášek 2,6 %, sůl, majoránka 0,3 %. více informací
Plátky jsou vykrajovány z celých brambor, což dodává autentickou chuť a křupavost díky hlubokému vroubkování a lehkému nádechu paprikového pikantního koření. Tyto plátky díky nástřiku zůstanou déle teplé a křupavé, takže jsou ideální pro Loaded koncept nebo jako naběračka dipů nebo jen jako chutná příloha. Ať už se jedná o gurmánská obložená prkýnka ke sdílení, Loaded pokrmy nebo křupavá příloha pro váš typický burger nebo steak, Deep Crinkle Slices pomáhají kuchařům vytvářet nezapomenutelné okamžiky stolování s lehkostí, přesností a stylem.
Složení: brambory (původ EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, koření, kvasnicový extrakt, sušený česnek v prášku, suše ... více informací
Krokety, neboli noisettes jsou vyrobeny z bramborové kaše s nádechem muškátového oříšku. Tedy na rozdíl od jiných značek kroket jsou vyrobeny z čerstvých brambor, ne ze sušených nebo bramborové mouky. Mají skvělou chuť a křupavý povrch. S trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Mohou se připravovat v troubě, na pánvi či ve fritéze nebo airfryeru. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut!
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl,dextróza, sušená cibule, stabilizátor (E464), emulgátor (E471), koření. Může obsahovat MLÉKO více informací
Bramborové plátky z oloupaných brambor ideální jako příloha k hlavnímu jídlu nebo chuťovka s dipem.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min na 175 °C
Pánev 7 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Ochucené rösti z nahrubo nastrouhaných brambor formované do tvaru trojúhelníků. Hmotnost 1 kusu 50g. Předsmažené, hluboce zmrazené.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5-4 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl, cibulový prášek, stabilizátor (E450), bílý pepř více informací
Výborné a křupavé měsíčky brambor z těch nejlepších brambor se slupkou. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-4 min 175°C
Trouba 18-20 min 220°C
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací
Batátové hranolky pomohou přidat barvy do vašeho menu. Mají výraznou chuť. Jsou ideální jako pikantní svačinka s citrónovou majonézou nebo jako sladký dezert s karamelovým dipem. Výborné jako dětské menu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: batáty, řepkový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, dextrin, sůl, kypřící prostředek (E500, E450), barvivo (výtažek z papriky), zahušťovadlo (E415 ... více informací
Velmi tenké a dlouhé klasické rovné hranolky, dobře známé z mezinárodních fastfoodových řetězců a oblíbené zejména u mladších strávníků. Díky svému tvaru jsou dokonale křupavé a mají nefalšovanou bramborovou chuť. Nejčastěji se konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale s trochou fantazie můžete vytvořit zajímavé pokrmy. Doporučená příprava je v troubě.
14x600g
karton: 8,4kg
Klasické extra tenké rovné hranolky, které se svou křupavostí blíží chipsům.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 - 3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Málo sodíku. Bezlepkové. Vegetariánské. Veganské.
Aviko hranolky s názvem Super Crunch Pure & Rustic jsou mražené hranolky, které vypadají jako domácí. Zachováním slupky na bramborách dáváme hranolkům čistou a plnou bramborovou chuť. Tyto hranolky mají speciální povlak, který zajistí, že zůstanou křupavé mnohem déle. To prodlužuje dobu servírování a vede k menší ztrátě tepla ve srovnání s běžnými hranolky. Díky extra křupavosti je Super Crunch Pure & Rustic ideální přílohou pro výdej s sebou a rozvoz. Tento výrobek je předmažený na 100% slunečnicovém oleji, takže příprava ve fritéze nebo troubě je o poznání rychlejší. Aviko hranolky Super Crunch Pure & Rustic se skvěle hodí k hamburgerům a dalším klasickým masovým nebo rybím pokrmům. Vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou, vegetariánskou a veganskou dietu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Trouba 15-17 min/220°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Aviko Turbo Classic hranolky 7 mm, stejně jako jiné výrobky řady Turbo, mají velmi krátkou dobu přípravy, díky čemuž jsou ideální pro časy špičky v restauraci, když potřebujete obsloužit rychle velké skupiny hostů.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C/ 8 dní při 4 °C
Hranolky Turbo Plus mají extra krátkou dobu přípravy - cca 90 vteřin - a vysokou váhovou výtěžnost min. 90%. Opticky zabírají více místa, takže porce vypadá objemnější.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 min/175°C
Konvektomat 10min/190°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Grip ‘n Dip hranolky s extra křupavou povrchovou úpravou ve tvaru U přinesou do vašeho podnikání změnu a svěží vítr. Můžete je podávat jako ojedinělý předkrm nebo lehký snack. Jsou ideální pro namáčení ve vašich oblíbených domácích dipech. Rustikální vzhled, ojedinělý tvar a křupavost podpoří zážitek z jakéhokoli jídla – ať už masitého nebo vegetriánského. AVIKO Grip ‘n Dip se perfektně hodí pro rozvoz a takeaway.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 - 3,5 min/175°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Díky tenkému řezu jako u amerických brambor, slupce a vzhledu jako doma udělané, dodají vašemu menu rustikální kouzlo.Jedinečný produkt svého druhu, všestranný a poutavý, Crispy Homestyle Extra Thin Wedges jsou vynikající volbou pro restaurace, neformální stolování, fast foody a food trucky a nabízejí kuchařům ručně vytvořený vzhled bez zvláštního úsilí.
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací