Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Použití:
jablečný a hruškový kompot, povidla, vánoční pečivo, v asijské kuchyni na vepřové maso, kachnu a kuře, rychle upravovaná zelenina, ryby, korýši, tykev