Předpečená tmavá více zrnná bageta s cereáliemi a semínky. Bohatě sypaná lněnými a sezamovými semínky.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, otruby (PŠENIČNÉ) (2,5%), SEZAMOVÁ SEMENA (2 ,5%), droždí, lněná semínka (2,0%), PŠENIČNÁ trhanka (1,0%), jedlá sůl s jóde ... více informací
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.
Na 100 g výrobku bylo použito 124 g masa.
Skladujte při teplotě 0°C až +20 °C
Po nakrojení spotřebujte do 6 dnů.
Prodávající: Kostelecké uzeniny a.s., č.p. 60, 588 61 Kostelec, Česká republika.
Střívko není určeno ke konzumaci.
Výživové údaje ve 100g výrobku.
Energetická hodnota: 1916kJ / 463 kcal;
Tuky: 41,9 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 15,6 g;
Sacharidy: 2,7 g,
z toho cukry: 1 g;
Bílkoviny: 18,9 g;
Sůl:3,5 g.
Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E 250, kořenící přípravek (koření, barvivo paprikový extrakt, česnek, látka zvýrazňují ... více informací
Pizza je velmi často kupována i jako jídlo s dovozem domů. Proto existují speciální krabice, určené přímo pro pizzu. Nalezneme několik velikostí krabic dle průměru pizzy. Krabice jsou pro snazší přepravu a pomalejší chládnutí stohovatelné. Materiál - papír. Šířka 32 cm. Délka 32 cm. Výška 3 cm. Barva bílá s potiskem. Balení 100 ks. více informací
Stačí pouze rozmrazit a může se konzumovat(vhodné na saláty a pomazánky)
Surimi - rybí tyčinky s krabí příchutí, hluboce zmrazené
1 tyčinka - 17,5-18,5 cm, průměr: 1,5-1,7 cm, hmotnost: 41,5-41,8 g
Složení: voda, surimi 22% (rybí maso, stabilizátory: sorbitol, difosfáty, trifosfáty, polyfosfáty; cukr), škrob (kukuřice, pšenice), vaječný bílek, řepkový ole ... více informací
Krevety koktejlové vyloupané a předvařené. Krevety jsou oblíbenou mořskou pochoutkou. Neobsahují téměř žádný tuk, proto jsou ideální volbou pro ty, co mají rádi zdravou stravu. více informací
Černé tygří krevety. Bez hlavy a skořápky, bez ocásku a střívka. Větší velikost a to přibližně 35ks do kg.
Tygří krevety jsou teplomilné mořské krevety, které se přirozeně vyskytují v Indickém a Tichém oceánu, od východního pobřeží Afriky přes jihovýchodní Asii a sever Austrálie až do Pacifiku.
Krevety se dováží z farmových chovů zejména z Vietnamu a Bangladéše příprava je velice jednoduchá.
Mohou se vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat, vždy pouze velmi krátkou dobu a maso je šťavnaté a může se servírovat se zeleninou a s dresingem.
více informací