Masný polotovar hluboce zmrazený, baleno ve vakuu. Jakost A.
Polotovar rozmrazte ca 60 min při 20°C. Vyjměte z obalu, vložte na pekáč, mírně podlijte vodou, vložte do předehřáté trouby, pečte při teplotě 220°C za občasného podlévání vodou ca 120 min. do propečení. Po upečení nakrájejte a podávejte s přílohou.
Skladujte při teplotě -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: Kuřecí maso na roládu 85% (vykostěné kuře 95%, pitná voda, jedlá sůl, bambusová a pšeničná vláknina bez lepku, škrob). Náplň sekaná 15% (kuřecí maso k ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Složení: Kuřecí maso 80 %, VEJČNÁ melanž (99,9 % VEJCE, regulátor kyselosti: kyselina citronová), hrášek, mrkev, vepřová bílkovina, jedlá sůl, směs koření a ex ... více informací
Kuřecí maso patří mezi celosvětově nejvíce rozšířený druh masa a je všeobecně velmi oblíbené, především kvůli jemné chuti a rychlé přípravě. Jedná se o dietní maso.
Kuřecí stehna jsou vhodná především pro pečení, ale hodí se i na gril.
Popis produktu:
Vnitřní filet kuřete brojlera byl ošetřen nálevem, povrch pokryt obalovací směsí, připraven k tepelné úpravě, zmrazen.
Typ zmrazení: Individuální rychlé zmrazení (IQF).
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 12 měsíců.
Složení: Složení:
Kuřecí maso z brojlerů 68 %, obalovací směs (mouka: pšeničná, kukuřičná; škrob: pšeničný, modifikovaný pšeničný; práškový vaječný albumin, ... více informací
Kuřecí špíz (prsa + stehenní řízek) s klobásou, paprikou a cibulí. 1 ks cca 180g. Masný polotovar. Volně ložení. Chlazené Záruční lhůta 6 dní.
NA OBJEDNÁVKU - 5 DNŮ
Složení: Kuřecí stehno bez kosti a kůže 67%, kuřecí klobása se sýrem 12% (kuřecí maso 70%, pitná voda, sýr 8% (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo b ... více informací
Kuře mražené samostatně balené. Třída kvality "A".
Nedělené jatečně opracované tělo drůbeže bez drobů, bez krku.
Určeno k tepelné úpravě.
Kuře zabaleno do sáčku, v kart., v kart. 10 ks více informací