Tmavá vícezrnná bageta (25cm) s pohankou, lněnými semínky a sójovou drtí. Zdobená cereální směsí a semínky.
Rozmrazení 20 minut
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko hnědé, pohanka (1 ,8%), droždí, drcený JEČMEN, otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, ... více informací
Světlý pšeničný chléb čtvercového tvaru. Předkrájený na 18 plátků (12 × 12 × 1,2 cm) + 2 patičky. Ideální pro výrobu sendvičů nebo k opékání.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl, ocet, rostlinných bílkovinách (PŠENICE), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- ... více informací