Neodolatelně jemná vanilková zmrzlina vyrobená z pravé, ručně sbírané madagaskarské vanilky, potěší úžasnou autentickou chutí. Vychutnejte si zmrzlinový dezert Carte d´Or společně s rodinou či přáteli.
Zmrzlinu skladujte při teplotě: - 18°C a nižší.
Složení: Obnovené odtučněné mléko, Voda, Glukózový sirup, Glukózo-fruktózový sirup, Cukr, Kokosový olej, Sušená syrovátka, Emulgátor (mono- a diglyceridy mastn ... více informací
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinovýcukr, dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao(5 %), VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny,kakaové m ... více informací
Máte stejnou slabost pro lískové oříšky jako my? Konečně tato oblíbená příchuť z Grom gelaterie míří do kelímku, a můžeme si tak vychutnat autentické italské gelato v pohodlí domova. Tato příchuť má jen jedno tajemství – každý rok vybíráme jen lískové ořechy s vysokým obsahem tuku (oleje z lískových oříšků), který zajišťuje intenzivní a nezaměnitelnou chuť gelata.
Složení: plnotučné MLÉKO, pasta z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (13 %), třtinový cukr, dextróza, SMETANA, VAJEČNÝ žloutek, kousky pražených LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (2,5 %), MLÉČNÉ ... více informací
Vynikající smetanová zmrzlina s pistáciovou pastou a kousky křupavých pistácií.
Pistacchio je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z pistácií odrůdy Mawardi a Perfect Green pocházejících ze středního východu. Tento druh pistácií je oblíbený především díky své charakteristické kombinaci chutí pryskyřice a tabáku.
Složení: Plnotučné mléko, třtinový cukr, pistáciová pasta 11%, smetan, kousky pistácií 5,5%, vaječný žloutek, dextróza, mléčné bílkoviny, cukr, stabilizátor E4 ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda.
Jaká je nejlepší kombinace karamelu pro zmírnění sladkosti cukru? Inspirovali jsme se tradicí skvělého francouzského cukrářství a použili jsme himalájskou sůl, která je charakteristická tí, že kromě soli obsahuje dalších 80 minerálů a je méně agresivní a lépe balancuje chuť sladkého karamelu a bílého třtinového cukru.
Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Smetanová zmrzlina skrz na skrz protkaná krémem ze slaného karamelu a čokoládou
Složení: Obnovené odtučněné mléko,Cukr,Smetana (16 %),Sušené nebo zahuštěné odtučněné mléko,Glukózo-fruktózový sirup, Kakaové máslo, Kakaováhmota, Glukózový si ... více informací
Magnum Double Starchaser je lahodná zmrzlina s příchutí POPCORNU, protkaná karamelovým krémem, namočená do ikonické mléčné čokolády a posypaná karamelizovanými kousky kukuřice.
Jak si užít pravý, letní den? Dopřejte si povznášející večerní zážitek ve společnosti novinky Starchaser nebo oslavte osvěžující příchod slunečného dne s novinkou Sunlover.
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Zakousněte se do ikonické praskající čokolády s křupavými kousky a pronikněte pod povrch k lahodné Magnum zmrzlině. Magnum Double Sunlover je lahodná kokosová zmrzlina, protkaná mangovým krémem, namočená do ikonické bílé čokolády a posypaná kousky kokosu.
Jak si užít pravý, letní den? Dopřejte si povznášející večerní zážitek ve společnosti novinky Starchaser nebo oslavte osvěžující příchod slunečného dne s novinkou Sunlover.
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, SMETANA (17 %), cukr, glukózo-fruktózový sirup, kakaové máslo¹, sušené odtučněné MLÉKO, kokosová pasta (3 %), MÁSELNÝ tuk, m ... více informací
Magnum Euphoria zve hledače požitků, aby přijali svou hravou stránku a oživili své smysly. Pronikněte křupavou čokoládou k lahodné Magnum zmrzlině. Pod vrstvou lahodné křupavé bílé čokolády oživené směsí praskajících cukříčků a cukříčků s ovocnou příchutí je osvěžující citronová zmrzlina s malinovým krémem.
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí.
Energická verze naší charakteristické zmrzliny Almond se sladko-slaným nádechem slaného karamelu a křupavými kousky karamelu. Celé podtrženo kousky karamelizovaných mandlí.
Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, cukr, SMETANA (16 %), sušené nebo zahuštěné odtučněné MLÉKO, kakaové máslo¹, glukózo-fruktózový sirup, sušené odtučněné MLÉK ... více informací
Míšánek je zmrzlinová svačinka z tvarohu, smetany a ovoce, odpovědně vyrobená pro děti. Je bez lepku, bez umělých barviv a aromat a díky vysokému obsahu tvarohu je zdrojem bílkovin. Děti si můžou vybrat ze tří variant: poctivý Tvaroh (s 65 % tvarohu), svěží Jahodu nebo hravou Borůvku.
Vydejte se do světa dětské fantazie a ochutnejte.
Složení: TVAROH: TVAROH (65 %), cukr, SMETANA, sušené odtučněné MLÉKO, voda, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), stabilizátory (guma guar, karubi ... více informací
Míša se letos rozrostl o nový formát nejoblíbenějších ovocných variant. Nově Míšu jahodového a meruňkového koupíš v multipakovém balení 6x55ml.
Značka Míša začala psát svou historii v roce 1962, kdy se vyrobil první nanuk Míša na dřívku. Jeho základ tvořil tvaroh a byl politý v kakaové polevě. Míša tvarohový se v nezměněné podobě zachoval až do dneška a je nejprodávanějším nanuky v České republice.
Složení: Meruňka: voda, TVAROH (22 %), cukr, kakaová poleva (15 %) [kokosový olej, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku (14 %), sušená SYROVÁTKA, emulgátor (SÓ ... více informací
Milovníci slaného karamelu si u novinky Viennetta Salted Caramel přijdou na své. Slaný karamel je jednou z nejoblíbenějších příchutí posledních let a vychutnat si jej nyní můžete i v podobě tohoto tradičního zmrzlinového dezertu ve tvaru rolády. Zmrzlina spojuje příchuť slaného karamelu a vanilky, a je prokládaná jemnými vrstvami křupavé karamelové polevy. U této novinky si opravdu řeknete: jeden plátek nikdy nestačí.
Tento zmrzlinový dezert má v České republice dlouholetou tradici. Vyrábí se ve tvaru rolády prokládané jemnými lístky křupavé polevy. Díky tomu při řezu na plátky úžasně křupe!