Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné troub ... více informací
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné troub ... více informací
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné troub ... více informací
Maliny zahradní celé, bez drtě, sklizené a následně zamrazené v optimální zralosti
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 ... více informací
Nerozmrazený špenát vložíme do hrnce a na mírném ohni pod pokličkou zahříváme. Po rozmrazení dusíme cca 10 minut. Během tepelné úpravy špenát občas pr ... více informací
Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramboro ... více informací
Krokety, neboli noisettes jsou vyrobeny z bramborové kaše s nádechem muškátového oříšku. Tedy na rozdíl od jiných značek kroket jsou vyrobeny z čerstv ... více informací
Velmi tenké a dlouhé klasické rovné hranolky, dobře známé z mezinárodních fastfoodových řetězců a oblíbené zejména u mladších strávníků. Díky svému tv ... více informací
Jednoduchý klasický tvar, dobře známý všem, kteří si připravují hranolky sami doma, ale tentokrát s nesrovnatelnou chutí a křupavostí! Nejčastěji se h ... více informací