Masox je tradiční univerzální bujon, který dá vašemu jídlu jedinečnou masovou chuť a potřebnou „šťávu“. Díky unikátní receptuře, v níž je použito více než 30 různých přísad, se totiž Masox hodí do všeho – od polévek přes omáčky, masové a zeleninové pokrmy až k přílohám.
Složení: jedlá sůl, sojový hydrolyzát, rostlinný tuk, látky zvýrazňující chuť (E621, E627, E631), škrob bramborový, aroma bujónové a hovězí, masový výtažek 1 % ... více informací
Univerzální kořenicí směs založená na paprice, černém pepři a šalvěji. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího, přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Složení: jedlá sůl 67%, paprika sladká mletá, cukr, pepř černý mletý, kmín mletý, šalvěj mletá více informací
Univerzální kořenící směs založená na paprice, česneku a zázvoru. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Hovězí vývar Vitana je silný vývar připravený od základu jako ve vaší kuchyni pozvolným vařením kvalitních surovin. Výborně se hodí jako univerzální pomocník pro vaření, skvěle se rozpouští, příjemně voní a dodá vašim pokrmům tu správnou chuť.
Složení: pitná voda, mořská sůl 22 %, aroma, rostlinný tuk, trehalosa, hnědý cukr, sušená mletá zelenina (mrkev, cibule a pórek), zahušťovadla (xanthan, guma g ... více informací
Originální směs italských bylinek je vyváženou kombinací středomořských chutí oregana, bazalky, rozmarýnu, petrželky a tymiánu. Směs bylinek dodá připravovanému pokrmu lahodnou chuť a vůni italské kuchyně. Výborně se hodí do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, těstovin, polévek, bylinkových másel, salátů, pomazánek, ryb, ale také k přípravě na pizzy nebo drůbežího masa.
Kmín je jedním z nejstarších koření, roste planě na loukách, mezích a pastvinách. Používá se při pečení, do brambor i k masu. Pečivu dodává jemnou, výraznou a nenahraditelnou chuť. Vhodný je k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí. Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní.
Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
Směs je všestranně použitelná na sladkovodní i mořské ryby, hodí se k jejich pečení, smažení i grilování. Výborná je také do rybích polévek a omáček.
Nová receptura:
Je svěží díky citrónovému prášku.
Obsahuje větší kousky koření, které nejen dodají skvělou chuť, ale i atraktivní vzhled.
Snížili jsme počet ingrediencí, aby lépe vynikla chuť použitých surovin.
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.