Ručně vykostěný čerstvý králičí hřbet. Králičí maso je velmi dietní.
Na tácku 2x hřbet bez kosti, hmotnost 400-600g. 14-16 tácků v kartonu
Karton: cca 7,5kg více informací
Předpečený kuřecí hamburger, mletný,m mechanicky tvarovaný, hluboce zmrazený.
Sladovat při teplotě -18 °C, po rozmrazení znovu nazamrazovat.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.¨
Způsob přípravy: dopéct v kontaktním grilu 2-3 minuty na 180*C nebo v mikrovlnné troubě 1,5 - 2 min na 800W
Složení: Mechanicky oddělené maso z kuřat 63,5% (původ EU), houska (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, rostlinný tuk, droždí, sůl), strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA. droždí, sůl, ... více informací