Předpečený kuřecí hamburger, mletný,m mechanicky tvarovaný, hluboce zmrazený.
Sladovat při teplotě -18 °C, po rozmrazení znovu nazamrazovat.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.¨
Způsob přípravy: dopéct v kontaktním grilu 2-3 minuty na 180*C nebo v mikrovlnné troubě 1,5 - 2 min na 800W
Složení: Mechanicky oddělené maso z kuřat 63,5% (původ EU), houska (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, rostlinný tuk, droždí, sůl), strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA. droždí, sůl, ... více informací
Vepřová krkovice je vhodná například na přípravu minutek. Je šťavnatá a opékáním získá lákavou barvu a chuť. Šokově zmrazena. Balení má váhu cca 1,5-2kg
Karton: 17-20kg více informací