NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Mini koblížek s ovocnou náplní 35x25g La Lorraine
ROZMRAZENÍ 22 °C • 30’
o 5 cm • 25 g
Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem a náplní z pyré z ovoce. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, ovocná náplň (24%) (glukózo-fruktózový sirup, malinové pyré (18%), pitná voda, cukr, pyré z černého rybízu (7%), pyré z červeného rybí ... více informací
Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele
Hlubokomrazený pečený kulatý koláček - košíček, muffin s příchutí vanilky s lískooříškovou (1%) a kakaovou (0,5%) náplní (11%), zdobený s lískovými oříšky (2,5%), připraveno k podávání.
Nechte rozmrazit výrobek po dobu 30 až 60 minut při pokojové teplotě. Po rozmrazení, by měl být výrobek uchováván při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE, sladová PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, slunečnicový), VEJCE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, stabilizátor (E422,
Xanthan), modifiko ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací
Ideální pro výrobu vlastních produktů. Předností je pravidelné listování a snadná manipulace. Rozměr plátů 57x37 cm.
Hlubokomrazené plundrové tĕsto, připraveno k kynutí.
Rozmrazování: 10 min při pokojové teplotě. Kynutí: 75-105 min při 32°C. Předehřev trouby na 220°C. Pečení: 210 +/-10°C. Čas pečení závisí na tvaru a velikosti finálního produktu. Tyto pokyny jsou pouze orientační, doba a teplota pečení závisí na typu zařízení.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
Země původu: EU
Složení: mouka (PŠENICE), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový), droždí, glukózo-fruktózový sirup, PŠENIČNÝ lepek, cukr, sůl, látka zlepšující mouku ... více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Měkká kulatá brioška z obohaceného pšeničného těsta (máslo, mléko a vejce). Na povrchu poprášenou moukou, která ji dodává rustikální vzhled. Ideální pečivo pro restaurace a catering. Univerzálně použitelná (od snídaně po večeři).
Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, droždí, máslo (MLÉKO) (3%), řepkový olej, jedlá sůl s jódem, dextróza, sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor (ste aroyl-2-mléčnan vápenatý), zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa), bean flour, sušená syrovátka (MLÉKO), aroma, antioxidant (kyselina L-askorbová), látka zlepšující mouku (L-cystein).
La Lorraine více informací