Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Jemné smažené pečivo plněné lískooříškovou náplní, kakaová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120 minut, poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 70% (pšeničná mouka, voda, cukrářská směs (pšeničná mouka, sušená syrovátka z mléka, emulgátory, mono a diglyceridy mastných kyselin, mon ... více informací
Jemné pečivo smažené, plněné meruňkovou náplní, cukrová posypka. Plně dopečené, hluboce zmrazené.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 70 % [PŠENIČNÁ mouka, voda, cukrářská směs (PŠENIČNÁ mouka, sušená syrovátka (z MLÉKA), emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, ... více informací
Jemné pečivo smažené, plněné ovocnou náplní, cukrová posypka. Hluboce zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě po dobu cca 120 minut, poté podávejte.
Spotřebujte do 48 hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 548 dní od data výroby.
Složení: Kynuté těsto 71%, pšeničná mouka, sušená syrovátka (z mléka), jablečné pyré, modifikovaný škrob, aroma kyseliny citrónové příchutě, vaječný bílkový pr ... více informací
Předpečená tmavá více zrnná bageta s cereáliemi a semínky. Bohatě sypaná lněnými a sezamovými semínky.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, otruby (PŠENIČNÉ) (2,5%), SEZAMOVÁ SEMENA (2 ,5%), droždí, lněná semínka (2,0%), PŠENIČNÁ trhanka (1,0%), jedlá sůl s jóde ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
L’Chefs - ČOKOLÁDOVÁ LIKÉROVÁ ŠPIČKA s krémem z „vaječňáku“, s karibským rumem a tonkou 1200 g - ČOKOLÁDOVÝ DORT S (24 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU A VAJEČNÝM LIKÉREM A S (11 %) NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, ZDOBENÝ KŘUPKAMI S KAKAOVÝMI BOBY A SNĚHOVÝM LEDEM S BOBY TONKA. Cukrářský výrobek s máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
ČOKOLÁDOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, S MALINOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH MALIN. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, zahuštěné slazené MLÉKO s kakaem 15,1 % (MLÉKO, cukr, kakaový prášek 4,5 %), cukr, belgická hořká čokoláda 12,5 % (kakaová hmota, cukr, ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
MAKOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVO-JOGURTOVÉHO KRÉMU S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU S VIŠŇOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ MAKOVÝM LEDEM A KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH VIŠNÍ. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, MÁSLO 12,2 %, zahuštěné slazené MLÉKO (plnotučné MLÉKO, cukr), mák mletý 10,8 %, cukr, PŠENIČNÁ mouka, belgická bílá čokoláda 8,2 % (cu ... více informací