Ideální pro výrobu vlastních produktů. Předností je pravidelné listování a snadná manipulace. Rozměr plátů 57x37 cm.
Hlubokomrazené plundrové tĕsto, připraveno k kynutí.
Rozmrazování: 10 min při pokojové teplotě. Kynutí: 75-105 min při 32°C. Předehřev trouby na 220°C. Pečení: 210 +/-10°C. Čas pečení závisí na tvaru a velikosti finálního produktu. Tyto pokyny jsou pouze orientační, doba a teplota pečení závisí na typu zařízení.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
Země původu: EU
Složení: mouka (PŠENICE), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový), droždí, glukózo-fruktózový sirup, PŠENIČNÝ lepek, cukr, sůl, látka zlepšující mouku ... více informací
Tradiční zákusek je skládaný z růžových a světlých korpusů potažených fondánem. Má jemnou skladkou chuť s rumovým aroma.
Karton obsahuje 1 řez.
Produkt vyroben v ČR. Po rozmrazení spotřebujte do 4 dnů.
Tmavá vícezrnná bageta (25cm) s pohankou, lněnými semínky a sójovou drtí. Zdobená cereální směsí a semínky.
Rozmrazení 20 minut
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko hnědé, pohanka (1 ,8%), droždí, drcený JEČMEN, otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, ... více informací
Nepřekonatelná kombinace bílého mousse a čokoládového mousse - nadýchané a lehce se vinoucí jeden do druhého na tmavě zbarveném moučníkovém základu a s jedinečnou dekorací.
24 porcí
Složení: voda, kakaová poleva (cukr, řepkový olej, kakaový prášek s redukovaným obsahem tuku, palmový tuk, LAKTÓZA (MLÉKO), sladká SAVO z MLÉKA, emulgátor (E32 ... více informací