Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, lyofilizované maliny 5%, ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Hlubokomrazený kulatý zákusek, čokoládový(5%) muffin a karamelovou náplní (10%), zdobený vlašskými ořechy (4%), připraven k podávání.
Výrobek nechte rozmrazit po dobu 30‐60minut. Rozmražený výrobek spotřebujte do tří dnů.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; glukózový sirup; VLAŠSKÉ OŘECHY; kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,0%) ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10-12 minut při 200 °C, nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65 sekund na 500 W.
Průměr 7cm.
Složení: VEJCE, cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkové aroma) (18%), margarin (rostlinné tuky (pal ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací