Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 1,5–2 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 9–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
1 ks = 24,5g = cca 40ks v 1kg balení.
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Lehké bramborové noky se 70% obsahem brambor. S máslovou chutí a pevnou konzistencí. Gnocchi použijte k omáčkám Prima Cucina, doplňte kuřecím, krůtím a vepřovým masem nebo je zapékejte s bylinkami a sýrem. Gnocchi lze rovněž servírovat s mákem, tvarohem či skořicí a máslem.