Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda.
Jaká je nejlepší kombinace karamelu pro zmírnění sladkosti cukru? Inspirovali jsme se tradicí skvělého francouzského cukrářství a použili jsme himalájskou sůl, která je charakteristická tí, že kromě soli obsahuje dalších 80 minerálů a je méně agresivní a lépe balancuje chuť sladkého karamelu a bílého třtinového cukru.
Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Karamelová směs na zdobení zmrzliny a dalších desertů.
Skladujte na suchém a studeném místě (20 °C max.).
Před použitím zatřepejte.
Země původu Itálie.
Složení: Glukozový sirup, karamelový cukr, voda, barviva E150b.
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g VÝROBKU.
Energie 316 kJ
1344 kcal
Celkový tuk 0 g
z toho nasycené ... více informací