Rostlina pochází z Jižní a Střední Ameriky odkud ji Španělé přivezli do celé Evropy. Za nejkvalitnější papriku se dnes považuje španělská a maďarská. Používá se do masitých jídel - především gulášů, omáček, sýrů a uzenin.
Skvělá chuť.
Návod na přípravu:
Instantní omáčku rozmíchejte ve vodě a krátce povařte. Upravenou můžette podlévat maso,brambory a těstovinové přílohy. Upravenou můžette podlévat maso,brambory a těstovinové přílohy. Upravenou můžette podlévat maso,brambory a těstovinové přílohy
Složení: rostlinný tuk palmový, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, pšeničná mouka (alergen lepek), látka zvýrazňující chuť a vůni Glutamát sodný E621, jedlá s ... více informací
Řecká harmonická směs mletého koření a bylin. Do jogurtových, smetanových a majonézových zálivek určených k ochucení zeleninových salátů. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Rýži několikrát propláchněte a vsypte do dostatečného množství osolené vroucí vody. Vařte pod pokličkou na mírném ohni asi 15 - 17 minut, dokud rýže nezměkne. Slijte zbytek vody a servírujte. více informací