Řecká harmonická směs mletého koření a bylin. Do jogurtových, smetanových a majonézových zálivek určených k ochucení zeleninových salátů. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Rýži několikrát propláchněte a vsypte do dostatečného množství osolené vroucí vody. Vařte pod pokličkou na mírném ohni asi 15 - 17 minut, dokud rýže nezměkne. Slijte zbytek vody a servírujte. více informací
Basmati rýže je vhodná pro nepřeberné množství asijských specialit. Basmati rýže je pro svou kvalitu a chuť podobné oříškové nazývaná právem královnou rýží. více informací
Rýže je rod jednoděložných rostlin z čeledi lipnicovitých. Původ má v tropických oblastech Afriky, Asie a Austrálie.
Vhodná jako příloha, ale i jako hlavní chod.
Loupaná rýže upravená speciální technologií. Opracováním horkou vodou pod tlakem je dosaženo toho, že zrna na povrchu ztvrdnou a dojde ke zpevnění obilky. Rýže se díky tomu po uvaření nelepí. více informací