Jemný slaný snack (12cm) z plundrového těsta plněný chutným párkem a zeleninovou ljutenicí.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou
Pečení 180°C, 14-16 minut
Složení: loupaný párek (34%) (vepřové maso (50%), pitná voda, kůže (vepřové), bramborový škrob, jedlá sůl, vláknina (bramborová), regulátor kyselosti (uhličita ... více informací
Hlubokomrazený pečený kulatý koláček - košíček, muffin s příchutí vanilky s lískooříškovou (1%) a kakaovou (0,5%) náplní (11%), zdobený s lískovými oříšky (2,5%), připraveno k podávání.
Nechte rozmrazit výrobek po dobu 30 až 60 minut při pokojové teplotě. Po rozmrazení, by měl být výrobek uchováván při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE, sladová PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, slunečnicový), VEJCE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, stabilizátor (E422,
Xanthan), modifiko ... více informací
Použitá surovina je losos gorbuša – divoce žijící, nefarmovaný, lovený v severním Pacifiku mezi Aljaškou a Kamčatkou. Filety jsou s kůží, bez kostí, ideální na grilování, pečení nebo vaření v páře. Velice oblíbený, chutný výrobek.
Složení: losos růžový/gorbuša (Oncorhynchus gorbusha), pitná voda ve formě ochranné glazury více informací
filé z aljašské tresky, zmrazené a zpracované přímo na moři, ihned po ulovení. Pokud si chcete dopřát kvalitní rybí maso bez přidané vody a aditiv, sáhněte po rybách, které jsou zamrazené ihned po vylovení přímo na moři. Maso z nich je nejen výrazně chutnější a šťavnatější, ale zachovává si také nutriční hodnoty. Zamrazení na moři představuje nejlepší způsob pro zpracování rybího masa, které putuje k nám do střední Evropy. Takto vzniklé rybí filé je nejkvalitnější, a to z hlediska chuti, šťavnatosti i nutričních hodnot, které si zachovává. Dodá lidskému tělu dietní bílkoviny, minerály, stopové prvky a omega 3 nenasycené kyseliny, stejně jako ryby ulovené a zkonzumované do několika hodin po ulovení, tak jak se s tím setkáváme v přímořských oblastech. Naše filé z aljašské tresky je bez kostí a je vhodné i pro malé děti již od 18. týdne věku.