Hlubokomrazený pečený kulatý koláček - košíček, muffin s příchutí vanilky s lískooříškovou (1%) a kakaovou (0,5%) náplní (11%), zdobený s lískovými oříšky (2,5%), připraveno k podávání.
Nechte rozmrazit výrobek po dobu 30 až 60 minut při pokojové teplotě. Po rozmrazení, by měl být výrobek uchováván při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE, sladová PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, slunečnicový), VEJCE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, stabilizátor (E422,
Xanthan), modifiko ... více informací
Použitá surovina je losos gorbuša – divoce žijící, nefarmovaný, lovený v severním Pacifiku mezi Aljaškou a Kamčatkou. Filety jsou s kůží, bez kostí, ideální na grilování, pečení nebo vaření v páře. Velice oblíbený, chutný výrobek.
Složení: losos růžový/gorbuša (Oncorhynchus gorbusha), pitná voda ve formě ochranné glazury více informací
filé z aljašské tresky, zmrazené a zpracované přímo na moři, ihned po ulovení. Pokud si chcete dopřát kvalitní rybí maso bez přidané vody a aditiv, sáhněte po rybách, které jsou zamrazené ihned po vylovení přímo na moři. Maso z nich je nejen výrazně chutnější a šťavnatější, ale zachovává si také nutriční hodnoty. Zamrazení na moři představuje nejlepší způsob pro zpracování rybího masa, které putuje k nám do střední Evropy. Takto vzniklé rybí filé je nejkvalitnější, a to z hlediska chuti, šťavnatosti i nutričních hodnot, které si zachovává. Dodá lidskému tělu dietní bílkoviny, minerály, stopové prvky a omega 3 nenasycené kyseliny, stejně jako ryby ulovené a zkonzumované do několika hodin po ulovení, tak jak se s tím setkáváme v přímořských oblastech. Naše filé z aljašské tresky je bez kostí a je vhodné i pro malé děti již od 18. týdne věku.
Použitá surovina je filé z aljašské tresky, zmrazené přímo na moři, exkluzivní kvalita. Díky zpracování a šokovému zmrazení filé na palubě lodi do několika hodin po lovu je zachována kvalita rybího masa – po rozmrazení je jako čerstvě ulovená. Bez kostí. Filé vhodné pro děti.
filé z aljašské tresky, zmrazené a zpracované přímo na moři, ihned po ulovení. Pokud si chcete dopřát kvalitní rybí maso bez přidané vody a aditiv, sáhněte po rybách, které jsou zamrazené ihned po vylovení přímo na moři. Maso z nich je nejen výrazně chutnější a šťavnatější, ale zachovává si také nutriční hodnoty. Zamrazení na moři představuje nejlepší způsob pro zpracování rybího masa, které putuje k nám do střední Evropy. Takto vzniklé rybí filé je nejkvalitnější, a to z hlediska chuti, šťavnatosti i nutričních hodnot, které si zachovává. Dodá lidskému tělu dietní bílkoviny, minerály, stopové prvky a omega 3 nenasycené kyseliny, stejně jako ryby ulovené a zkonzumované do několika hodin po ulovení, tak jak se s tím setkáváme v přímořských oblastech. Naše filé z aljašské tresky je bez kostí a je vhodné i pro malé děti již od 18. týdne věku.
Doporučení pro přípravu:
Smažit ve fritovacím oleji při 178°C po dobu 2:30-2:45 minut.
V troubě, předehřáté na 220°C, 8-9 minut.
V horkovzdušné fritéze při 200°C, 5-6 minut.
Doporučení pro skladování:
Doručeno jako rychle zmražený produkt.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
-18°C: Viz datum minimální trvanlivosti na obalu.
-12°C: 3 týdny po datu nákupu.
-6°C: 1 týden po datu nákupu.
Minimální trvanlivost 2 roky od data výroby.