Jednorázový dřevěný příbor je vhodným řešením pro street food, grilování a piknik. Dřevěné příbory lze po použití bezpečně a ekologicky zlikvidovat, na rozdíl od plastových. 16,5cm, 100ks v balení. více informací
Předsmažené obalené stejky z treskovité ryby (APO,Hejk) nemleté, vhodné přípravou v konvektomatu 18-20min, troubě 20min i fritéze 6min; 64% rybího masa více informací
Obalená porce předsmažené - kostka z filé se semínky, 65% masa, připravena do fritézy, trouby, konvektomatu
Trouba konvektomat180- 200 °C cca 20 minut
Fritéza olej 170 °C 5 minut
Pánev Střední teplota 7-8 minut (z obou stran)
Složení: oceánské ryby * filé 65% , pšeničná mouka, řepkový olej, proso 1,6%, melounová semínka 1,4%, slunečnicová jádra 1,4%, modifikovaný pšeničný škrob, lně ... více informací
25kusů x 160g
Návod k přípravě:
Fritéza: zmražené smažte na 180 C- 5-6 min
Trouba: zmražené na pečícím papíru 180- 200 C - cca 16-20 min
Pánev: zmražené na rozpáleném oleji 3-4 min. po každé straně.
více informací
Žampiony, obalované předvařené, rychle zmrazené.
Příprava:
Trouba (předehřátá): Při 225 °C 12-14 min.
Fritéza: Při 175 °C 4-5 min.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. více informací
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný lihový.
Výrobce, země původu: OKL a.s., U Bzinku 409, 696 81 Bzenec, Česká republika
Chraňte před přímým slunečním zářením. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo E150c. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.
Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Rapa Bzenecké okurkové řezy. Sterilovaná zelenina v kořeněném sladkokyselém nálevu s cukrem a sladidlem.
Skladujte od 0°C -25°C, po otevření skladujte v ledničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Složení: okurky nakladačky velikostně tříděné, pitná voda, ocet kvasný lihový,cukr, jedlá sůl,extrakty koření,sladidlo E 954, velikostní třídění 7-9cm. více informací
Extra panenský olivový olej – olivový olej nejvyšší kvality, má dokonalou chuť a vůni. Je získáván výhradně mechanickými postupy a není chemicky upravován.
Složení: Olej olivový extra panenský* lisovaný za studena. více informací
Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Tento olej je vhodný jak na studenou – do salátů, tak i na teplou kuchyni – na smažení i pečení. více informací