1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby.
Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku
přípravy.
1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby. Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku přípravy.
Smetanový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, smetanový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, kuřecí maso, špenát, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, česnek, dr ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, anglická slanina, cibule, feferonka, extra panenský olivový olej, sůl, ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, paprikový salám, čerstvá cibule, kukuřice, extra panenský olivový olej, ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, niva, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, česnek, droždí, oregáno více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, vepřová šunka, čerstvé žampiony, paprika, extra panenský olivový olej, ... více informací
VÝŽIVOVÉ HODNOTY (na 100 g výrobku):
Energie 146 kJ / 35 kcal
Tuk 0,2 g
včetně nasycených tuků 0,07 g
Sacharidy 5,7 g
včetně cukrů 4,3 g
Bílkoviny 1,5 g
Sůl 0,70 g
Složení: SLOŽENÍ : rajčatová dužina (98%), sůl, cukr, cibule, bylinky, koření.
NEOBSAHUJE LEPEK. více informací
Ideální pro výrobu vlastních produktů. Předností je pravidelné listování a snadná manipulace. Rozměr plátů 57x37 cm.
Hlubokomrazené plundrové tĕsto, připraveno k kynutí.
Rozmrazování: 10 min při pokojové teplotě. Kynutí: 75-105 min při 32°C. Předehřev trouby na 220°C. Pečení: 210 +/-10°C. Čas pečení závisí na tvaru a velikosti finálního produktu. Tyto pokyny jsou pouze orientační, doba a teplota pečení závisí na typu zařízení.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
Země původu: EU
Složení: mouka (PŠENICE), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový), droždí, glukózo-fruktózový sirup, PŠENIČNÝ lepek, cukr, sůl, látka zlepšující mouku ... více informací
Tradiční paprikový lusk plněný masem. Bez konzervantů a přidatných látek. Balení obsahuje cca 30ks.
Hluboce zmrazený masný polotovar – tepelně neopracovaný
Složení: paprikový lusk 50 %(EU), vepřové maso 33%(EU), pitná voda,strouhanka- (pšeničná mouka, pitná voda, droždí,jedlá sůl s jódem-(jedlá sůl,jodičnan drasel ... více informací