Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.
Slupka, kterou brambory mají, zabrání přílišnému vyschnutí a příloha si tak zachová svoji přirozenou chuť.
Použití
Trouba: Pečte ve středu trouby předehřáté na 225 °C asi 15 až 20 minut.
Fritéza: Smažte 4–6 minut při teplotě 175 °C.
Pánev: Smažte v oleji nebo na másle 8 až 12 minut.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. více informací
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací
Bramborové měsíčky se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům jako vařené i pečené. Tím, že už jsou brambory oloupané, nakrájené a uvařené se můžete zbavit nemalých nákladů na pracovní sílu, opotřebení strojů, energii, vodu apod. Zároveň si ušetříte i spoustu starostí.
Tyto brambory můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte škrobu a nechte odkapat. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o chlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 28denní záruční doba od výroby. Bramborové měsíčky dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Do jedné přepravky E2 se vejdou 4 vaky (dohromady 20 kg).
Teplota skladování: 2-7 °C
Trvanlivost: 28 dní
více informací
Vařené bramborové plátky 6 mm dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Tyto brambory se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům, a to ve formě pečených i vařených brambor. Vařené bramborové plátky 6 mm můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Brambory vařené plátky jsou výborné i jako samostatný chod, který připravíte na pánvi se slaninou či na způsob francouzských brambor.
Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat. Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. 5 pytlů ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby více informací