Vařené loupané brambory typu A. Svým drobným kalibrem se skvěle vyjímají jako příloha k pečeným a grilovaným masům.
Baleny vakuově á 5 kg. Trvanlivost 3 měsíce od data výroby.
Složení: Brambory, Kuchyňská sůl, Antioxidační látka (E 223) více informací
Zámecké vařené brambory jsou menší kulaté brambory. Skvěle se hodí jako příloha vyšší třídy k hotovým jídlům, a to ve formě vařených i pečených brambor. Jejich kvalita je dána vybranou a stálou odrůdou varného typu A/AB, pečlivým očištěním a šetrným tepelným ošetřením. Díky tomu mají výbornou chuť, lojovitou konzistenci a kvalitu stálou v průběhu celého roku. Vhodné také do salátů nebo do těsta na knedlíky.
Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte vyplaveného škrobu (pokud chcete brambory dát do těsta nebo do knedlíků škrob vám naopak pomůže v navázání ostatních ingrediencí) a následně ohřejte ve vodě nebo v konvektomatu. Výrobek je také vhodný smažit nebo péct. Zámecké brambory se hodí i do rezervy, jelikož nezabírají místo v chladícím zařízení. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. Zámecké vařené brambory dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. 4 pytle ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby
více informací
Pečené fazole v rajčatové omáčce 49 %. Sterilováno. Konzerva.
S nízkým obsahem tuku. Zdroj vlákniny. Bez lepku. S vysokým obsahem bílkovin.
Na sporáku: Obsah vylijte do hrnce a za stálého míchání ohřejte. Nevařte. V mikrovlnné troubě: Obsah vylijte do nádoby vhodné
do mikrovlnné trouby a ohřívejte 1,5 minuty při 750 W, promíchejte a ohřívejte
další 1,5 minuty při stejném výkonu. Nechte 1 minutu odstát. Před podáváním promíchejte. Doby ohřevu jsou pouze orientační. Upravte čas ohřevu podle vašeho spotřebiče. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření umístěte do nekovové nádoby, zakryjte a skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.
Složení: fazole 51 %, rajčata 38 %, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá mořská sůl se sníženým množstvím sodíku, kvasný ocet lihový, jedlá sů ... více informací
KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Sterilovaná brusinková pomazánka, příloha k hotovým jídlům. Ve 100 g výrobku je obsaženo 45 g přírodních sladidel. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 45 g ovoce.
Složení: brusinky (45 % hm.), cukr, pitná voda, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, stabilizátor: chlorid vápenatý. více informací
Brynza je hrudkovitý sýr, který pochází z ovčího sýra. Máme ho spojený především se slovenskou národní kuchyní. Má dostatek soli a velké zasycující schopnosti. Vyrábí se buď čistá či v příměsi s jinými, například kravskými sýry. Obsahuje vápník, bílkoviny, vitamín D a minerální látky, ale také velké množství tuku. Nedoporučuje se při dietním stravován
NA OBJEDNÁVKU-7 DNÍ více informací